Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skandalomsusade Iñaki firade födelsedagen med barnen

19 jan, 2012, 16:00 
AvAnita Saming
Annons
Iñaki Urdangarin firar sin födelsedag i Washington.

I söndags firade den skandalomsusade Iñaki Urdangarin sin 44:e födelsedag i Washington, och vad passade bättre än att tillbringa dagen med sina barn. Långt borta från de mörka moln som skymt hans himmel.

Året som gått har varit ett tufft år för jubilaren då han anklagats för förskingring, men i söndags passade han och barnen på att shoppa och åka rullskridskor. Iñaki är gift  med den prinsessan Cristina och under årens lopp har det spanska kungahuset har varit påfallande befriat från skandaler till nu. Kung Carlos ser inte med blida ögon på svärsonens slarv och meddelade i slutet av förra året att Iñaki inte kommer att representera kungahuset på obestämd tid.

Tillsammans med prinsessan Cristina har han paret fyra barn Juan Valentin, Pablo Nicolás, Miguel och Irene.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anita Saming

Foto: STELLA PICTURES

Annons