Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Skepp ohoj! Frederik och Mary tog med barnen ut till havs

Skepp ohoj! Frederik och Mary tog med barnen ut till havs

Sedan i fredags eftermiddag befinner sig det danska kronprinsparet och alla fyra barnen på på sjön med kungsskeppet Dannebrog.

På det danska kungahusets Instagram och Facebook har kronprins Frederik och kronprinsessan Marys lagt ut sina privata semesterbilder från sin tur med Dannebrogen runt om i landet. De har besökt bland annat Aarhus, Samsø, södra Fyn och Lolland.

Danska båtar.

Vi har också fått nya härliga bilder på familjen, för naturligtvis är kronprinsparets barn med på resan, prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine. På fotot ovan se vi Dannebrog i bakgrunden.

Marys och Frederiks barn

På en annan bild – ett foto taget av kronprinsessan Mary – ser vi barnen med havet framför sig, där befinner de sig på Ballebjerg, som är Samsøs högsta punkt.

prins vincent och prinsessan josephine

Även denna härligt somriga bild kommer från kronprinsessan Marys kamera, här ser vi prins Vincent och prinsessan Josephine på väg in under Svendborgsundbron.

prins vincent

Resan avslutades sedan med att familjen besökte Knuthenborg Safaripark och speciellt då dess Afrika-del. Det är Nordeuropas största safaripark med mer än 1000 frigående vilda djur.

Här nedan ser vi prinsessan Isabella hälsa på några av de vilda djuren.

Prinsessan Isabella och en lemur.

(Klicka på pilen till högre för att bläddra bland bilderna)

Läs mer: Se nya fina bilderna på danska kungafamiljen!

Foto: IBL, Kronprinsessan Mary/Danska hovet/Facebook