Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skilsmässa nära förestående för Juan Carlos och Sofia

03 sep, 2014, 08:49 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Juan-Carlos-Sofia-ste

Italienska och spanska tidningar rapporterar nu att en skilsmässa är nära förestående för det spanska ex-kungaparet Juan Carlos och Sofia. 

Vi har inte sett exkung Juan Carlos på bild med sin maka Sofia på väldigt länge, italienska och spanska tidningar rapporterar att paret inte ens semestrat ihop. De har sedan länge haft var sitt sovrum och till med levt i två helt olika flyglar på slottet, så har sluppit umgås på sin fritid.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
felipe-letizia-ste

Nu är det kung Felipe och drottning Letizia som tagit över i Spanien.

Annons

Det var den italienska tidningen La Republica som först rapporterade om händelsen i sin pappersupplaga och det dröjde inte länge förrän spanska tidningar hakade på. Det sägs att ett officiellt meddelande om en separation kommer inom kort från det spanska hovet, efter 52 år äktenskap. Vi kan väl förstå Sofia som också har fått stå ut med sin makes alla otrohetsaffärer genom åren. Vi återkommer givetvis i ärendet så fort vi vet mer…

Läs mer om varför kungaparet separerar på Åsas Kungliga Europa>>

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons