Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skilsmässa skakar kungahuset

19 jan, 2017, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Paret separerar efter 12 år.
Annons
Luxembourg-Tessy-Ste

Ännu ett kungligt par som går skilda vägar. Prins Louis av Luxemburg, 30, och prinsessan Tessy, 31, skiljer sig efter 10 års äktenskap, skriver Hello som citerar ett pressmeddelande från Luxemburgs kungahus.

Paret har två söner tillsammans prins Gabriel, 10, och prins Noah, 9.

Prins Louis är storhertigparet Hernri och Maria Teresa av Luxemburgs tredje son och han har tillsammans med sin familj bott i London sedan en tid tillbaka. Tessy och Louis gifte sig i september 2006, sex månader efter att Tessy fött parets första barn. Louis och Tessy har varit ett par i över 12 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Vi är extremt ledsna över skilsmässan men vi kommer alltid att vara eniga över vårdnaden om våra två underbara söner” säger prinsessan Tessy i ett uttalande, skriver Hello.

Av: Agneta Nisbeth.

Foto: Stella Pictures.

Annons