Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Skojfriska drottning Elizabeth och prins Charles...

06 sep, 2010, 11:11 
Agneta Nisbeth
Annons
Elizabeth_charles

Skämtsamme prins Charles.
Skämtsamme prins Charles.

Den som trott att drottning Elizabeth och prins Charles inte har någon humor får tänka om – i helgen bjöd de på en stor skrattuppvisning när skotska Höglandsspelen gick av stapeln…

Annons

I helgen var det dags för den årliga Braemar Highland Games i Skottland och drottning Elizabeth och prins Charles var på bästa humör och skojade friskt med varandra. Gång på gång tog drottningen på sin sons arm och sa något som sedan bröt ut i ett gapskratt hos prinsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Drottning Elizabeth och prins Charles hade riktigt skoj.
Drottning Elizabeth och prins Charles hade riktigt skoj.
Stockstötning är en av grenarna.
Stockstötning är en av grenarna.

Kilt och säckpipa

Annons

Även prins Philip och prinsessan Anne var med och följde tävlingen, som bland annat bjöd på stockstötning. Traditionsenligt bar herrarna kilt och säckpiporna ljöd på arenan.

Många härliga skratt

Dessa spel är mycket populära i Skottland där både kungligheterna och övriga besökare bjuds på stor underhållning. Även om drottning Elizabeth och prins Charles detta år inte såg ut att ha några som helst problem att underhålla varandra med många härliga skratt.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures


Prins Philip bar traditionsenligt kilt.
Prins Philip bar traditionsenligt kilt.Annons