Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Skoldags för belgiska prinsar och prinsessor

10 sep, 2012, 10:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Även de belgiska prinsarna och prinsessorna har nu börjat skolan igen. Både kronprinsessparet och prinsessan Astrid följde häromdagen med barnen till den första lektionen för terminen.

Kronprinsessan Mathilde ses här följa sina barn, prinsessan Elisabeth, prinsessan Eleonore och prins Gabriel till skolan, Sint-Jan-Berchmanscollege i Bryssel. Även barnens pappa kronprins Philippe hade tagit sig tid att följa med till skolan, här med parets son prins Emmanuel.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även den belgiska prinsessan Astrid och hennes dotter prinsessan Laetitia Maria har nu slut på sin sommarsemester och här ser vi även dem på väg till samma skola för den allra första skoldagen för terminen.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons