Skönhetsprodukterna kungligheterna älskar – som du kan fynda på Singles Day

Singles Day-rean är i full gång! Här är kungligheternas favoritprodukter – som du kan klicka hem till superpris i dag.

Visst finns det produkter som kungligheterna är lite extra förtjusta i. Skönhetsprodukter, framför allt.

503 Service Unavailable

Nedan har vi listat några riktigt bra, härliga och kungliga beautyprodukter som du kan fynda på Singles Day.

Hertiginnan Catherine föredrar, enligt uppgift, en mascara från Lancôme som går under namnet Hypnose. Mascaran är en riktig budgetklassiker i sminksammanhang! Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Meghan, och drottning Elizabeths, favoritnagellack går under namnet Ballet Slippers och kommer från Essie. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Kate tvättar håret med shampoo från Kerastase. (reklamlänk från Apprl) (länk till Apprl) Hon toppar med balsam och använder även inpackning då det behövs. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Enligt uppgift är Kate oerhört förtjust i Elnetts klassiska spray. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Hertiginnan Catherines absoluta favorithårborste kommer från Mason Pearson. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Dior Addict Lip Glow förhöjer och tar fram läpparnas naturliga färg. Formulan är berikad med ingredienser som skyddar och återfuktar hela dagen. Det här stiftet bar Meghan då hon gifte sig med prins Harry. Läs mer och köp här. (länk till Kicks)

Touche Éclat-pennan från YSL är en räddare i nöden för många. Så också för Meghan. Hon använder ingen foundation men kör gärna denna concealer under ögonen och runt näsvingarna. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

Meghan är också förtjust i Laura Merciers Tinted Moisturizer med spf 20. (länk till Åhléns) Det bästa av allt? Just nu är denna produkt på superrea! Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Drottning Elizabeth då, vad använder hon! Jo, hon kör på Clarins handkräm. Clarins Hand & Nail Treatment Cream är en handkräm som är en “totalbehandling” från fingertopparna upp till handlederna. Fuktar och skyddar händerna mot sprickor och irritationer. Den stärker även naglarna och gör händer mjuka och behagliga med en fräsch doft. Innehåller bland annat extrakt från sesamolja och sheasmör. Läs mer och köp här. (länk till Adtraction)

I övrigt använder den brittiska drottningen helst Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant. Den legendariska Eight Hour Cream Skin Protectant är den universella skönhetskrämen som hjälper till att lindra mindre hudirritationer. Klassisk hudvård som återuppbygger, lugnar, skyddar och hjälper mot narig och torr hud. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Mer Singles Day hos Svensk Damtidning:

Singles Day 2020! Här är skönhetsfynden att göra i dag!

Foto: TT