Skräckbilderna Madeleine inte vill se – från favoritstranden i Miami

14 dec, 2022, 05:12 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

En riktigt otäck händelse har ägt rum i närheten av prinsessfamiljens Miami-hem.

Annons
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse

I Miamis-hetta bland palmer och sandstränder kan prinsessan Madeleine och familjen njuta av sin lugna tillvaro. Där blir de knappt igenkända, medan de i Sverige knappt kan gå en meter utan att få allas blickar på sig.

Men sedan 2018 bor de ju på andra sidan atlanten, där kan de bada i solstatens kristallklara turkosa vatten ifred. Ja, för bara ett par månader packade Madeleine, Chris och barnen strandväskan för en familjedag på stranden. Något som de verkar uppskatta på lediga dagar.

Fram tills nu, kanske. Nu har nämligen något otäckt hänt på platsen.

10-åriga flickan i hajattack på Florida-stranden

Enligt People, har en 10-årig flicka varit nära på att förlora benet i en hajattack.

Flickan ska ha lekt i vattnet när hennes mormor plötsligt såg henne komma springandes blodig, samtidigt som hon skrek "Något bet mig!"

Annons

Tioåringen fördes akut till sjukhus och kirurgen menade enligt Peoplo att det var ett "klassiskt hajbett", och att flickan haft väldigt tur.

"Foten var bokstavligen halverad. Muskler, senor, allt skars av hela vägen ner till benet. Hajen bet henne på flera ställen – det var inte bara ett bett. Han måste ha bitit, släppt, bitit igen, släppt och så vidare. Åtminstone tre eller fyra bett"

Madeleine, Chris och barnen på stranden i slutet av oktober.

Oron för Madeleine och Chris

Ja, det var riktigt illa med andra ord. Men anledningen till att hajen till slut lät flickan simma i väg visade sig vara för att hon kämpade emot.

"Han släppte inte, så jag stampade, sparkade och drog i benet, till slut släppte han.", berättade tioåringen.

Flickan hyllas nu för sitt mod. Hon har skrivits ut från sjukhus, är tillbaka i skolan och är på bättringsvägen. En så glädjande nyhet! Men vilken skräck i ett mammahjärta.

Annons

Att hajar finns så långt in måste vara oroväckande – även om det kanske inte tillhör vanligheterna. Men Madeleine och Chris lär ha fått en klump i magen av bilderna från deras favvo-strand.

Mamma, pappa och med sina barn Leonore, Adrienne och Nicolas på väg hem från stranden.

Foto: TT

Annons