Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Slut mellan Charlotte Casiraghi och Alex...?

11 jan, 2012, 15:29 
Agneta Nisbeth
Annons

Franska tidningar och nu också Hello Magazine påstår att kärlekens låga har slocknat mellan Charlotte Casiraghi och Alex Dellal. Trots att det bara för ett par månader sedan sas att Monaco rustade för bröllop mellan prinsessan Carolines dotter och hennes pojkvän, som varit ett par i fyra år.

Charlotte Casiraghi sägs både ha haft bråttom att avsluta förhållandet med Alex och att gå vidare. Hon ska nu dejta franske komikern Gad Elmaleh, som bland annat har medverkat i filmen Tintin.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte Casiraghi och Alex - så kära! Men inte nu längre ...

Charlottes expojkvän Alex är son till fastighetsmiljardären Guy Dellal och han och Charlotte träffades genom hans syster Alice. Själv driver Alex ett framgångsrikt trendigt galleri på 20 Hoxton Square i London.

Furstehuset i Monaco vill varken bekräfta eller dementera att Charlotte och Alex nu har gått skilda vägar.

Eva Österlind

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons