Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snablar, vad kul det är med cirkus i Monaco!

14 jan, 2015, 10:09 
Annons
Stephanie

Det finns män som talar med hundar och personer som viskar med hästar. Och så finns det prinsessan Stéphanie av Monaco, som samtalar med elefanter!

Nog är det sagolikt alltid. Det lilla furstendömet Monaco på Rivieran har klarat sig över förväntan och både furstefamiljen och monegaskerna kan leva tryggt, fridfullt och avslappnat.

Stephanie-4

Skatteparadiset bjuder på glamour och flärd för alla turister och inflyttade nolltaxerare. Varje år vallfärdar man till Monte-Carlos internationella cirkusfestival.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Elefant

Princess Stéphanie av Monaco är själv artist. Hon har varit baddräktsmodell, popsångerska och cirkusartist. När hon var 36 år fann hon kärleken i den tio år äldre “elefantmannen” Franco Knie, som drev den kända “Cirkus Knie” i Schweiz.

Franco-Knie

Prinsessan flyttade in i hans cirkusvagn med sina tre barn och fick vara med i ett cirkusnummer med elefanterna, eftersom hon älskade dem så mycket.

Annons
Cirkus

Favoriterna är elefanterna som hon känner en stor närhet till. Den 1 februari fyller prinsessan Stéphanie 50 år – kanske har cirkusartisterna tränat på ett överraskningsnummer inför hennes stora dag?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons