Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Snablar, vad kul det är med cirkus i Monaco!

Stephanie

Det finns män som talar med hundar och personer som viskar med hästar. Och så finns det prinsessan Stéphanie av Monaco, som samtalar med elefanter!

Nog är det sagolikt alltid. Det lilla furstendömet Monaco på Rivieran har klarat sig över förväntan och både furstefamiljen och monegaskerna kan leva tryggt, fridfullt och avslappnat.

Stephanie-4

Skatteparadiset bjuder på glamour och flärd för alla turister och inflyttade nolltaxerare. Varje år vallfärdar man till Monte-Carlos internationella cirkusfestival.

Elefant

Princess Stéphanie av Monaco är själv artist. Hon har varit baddräktsmodell, popsångerska och cirkusartist. När hon var 36 år fann hon kärleken i den tio år äldre “elefantmannen” Franco Knie, som drev den kända “Cirkus Knie” i Schweiz.

Franco-Knie

Prinsessan flyttade in i hans cirkusvagn med sina tre barn och fick vara med i ett cirkusnummer med elefanterna, eftersom hon älskade dem så mycket.

Cirkus

Favoriterna är elefanterna som hon känner en stor närhet till. Den 1 februari fyller prinsessan Stéphanie 50 år – kanske har cirkusartisterna tränat på ett överraskningsnummer inför hennes stora dag?

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures