Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snackisen! Bilden på Estelles känslostorm får spridning: “Sötaste”

12 okt, 2022, 14:00 
AvIbraheem Alsalman

Prinsessan Estelle mötte holländska kungaparet under gårdagen.

Annons
SE FILMEN: Kungafamiljens glammiga lunch i Stadshuset!Brand logo
SE FILMEN: Kungafamiljens glammiga lunch i Stadshuset!

Under tisdagen anlände Kung Willem-Alexander och Drottning Máxima av Nederländerna och togs emot av kungaparet och Kronprinsessparet på Hovstallet.

Både Victoria och Willem-Alexander är dessutom goda vänner sedan lång tid tillbaka. När prins Daniel och kronprinsessan gifte sig 2010 var Máxima och Willem-Alexander bland gästerna. De är dessutom faddrar åt varandras förstfödda döttrar och blivande kronprinsessor.

Många av oss hade förstås förväntat sig hela kungafamiljen – men ingen kunde ana att prinsessan Estelle skulle dyka upp från ingenstans! Det blev en väldigt rolig överraskning för samtliga!

Hennes gudfar kung Willem-Alexander besökte Sverige och samtidigt passade Estelle på att göra sin stora kungliga debut.

Annons

Snackisen! Bilden på Estelles känslostorm får spridning

Nu sprids en av bilderna där båda Estelle och Willem-Alexander syns. Av allt att döma ser de ut att ha det riktigt trevligt – och vem vet, någon av dem kanske drog ett skämt som fick den andra att skratta?

"Det är absolut den sötaste bilden", skriver en användare på Twitter.

Estelle, 10, lyste verkligen. Hon var så stolt och kände sig så vuxen och fin i sin rutiga klänning och med den obligatoriska Estelle-accessoaren: Handväskan! Den har hon haft på armen ända sedan hon var fyra och numera ser man henne nästan aldrig utan.

Syftet med besöket var att befästa och främja de långvariga och mellan Sverige och Nederländerna, som går tillbaka till 1600-talet, skriver Hovet och lägger till:

"Länderna arbetar tillsammans för att göra Europa grönare, mer motståndskraftigt och ekonomiskt starkare. Statsbesöket kommer att fokusera på frågor om grön innovation, inklusive energiomställning och livsvetenskap, maritima relationer och jämställdhet".

Annons