Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart är det dags! Här kommer Meghan att föda

27 mar, 2019, 15:15 
Agneta Nisbeth
Prins Harry och Meghan
Alla undrar vilket sjukhus som får ta emot nästa kungliga bebis, blir det en till födsel på Lindo Ving eller har prinsparet valt ett annat BB?
Annons

Det dröjer inte så länge till innan vi med säkerhet vet var prins Harrys och hans hustru hertiginnan Meghan kommer att föda sitt första barn. Men än så länge får vi bara gissa, blir det Lindo Ving i London eller kanske Frimley Park som ligger 45 minuters bilfärd från deras nya hem Frogmore Cottage?

Kate, William och Louis

Lindo Ving var ju platsen där alla prins William och Kate fött sina tre barn, prins George, prinsessan Charlotte och nu senast lillprinsen Louis. Här finns både lyxiga rum, de bästa läkarna och vana av att hantera kungliga födslar med allt vad det innebär av säkerhet och mediabevakning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men rykten har en längre tid gjort gällande att prins Harry och Meghan föredrar ett helt annat sjukhus, ett som ligger närmare deras blivande hem Frogmore Cottage.

Prins Edward, Sophie och deras barn tt

De skulle då välja Frimley Park Hospital, ett sjukhus som också har en viss vana vid kungliga bebisar. Här föddes nämligen prins Edwards och Sophies dotter Lady Louise, som ni ser på bilden ovan med sina föräldrar och sin bror. Sophie råkade tyvärr ut för komplikationer under födseln men tack vare mycket kunniga läkare och sköterskor så lyckades de rädda livet på både mor och barn.

Frogmore cottage

Fast nu är ju inte Frogmore Cottage, som ni ser på bilden ovan, klart att flytta in i ännu, det har blir en del förseningar i renoveringsarbetet. Så Harry och Meghan kanske måste stanna i London fram till födseln som kan ske i princip när som helst. Även om de sagt i början på april som födelsedatum.

Annons
Prins Harry och Meghan

Dessutom har det sagts att personalen på Lindo Ving inte ska ta ut någon semester i början på april, kanske ett tecken kanske på att en kunglig bebis är på väg att födas just där?

Andra menar att bebisen kanske kommer att födas hemma eller så på ett helt annat BB, som på ett amerikanskt sjukhus i London.

Vad Meghan och Harry än väljer så är en sak säker, paret kommer att visa upp sig och babyn efter födseln. Precis som Kate och William gjort före dem.

Foto: TT

Läs mer

Annons