Snart dags för ett nytt kungligt bröllop...

pierre-casiraghi-beatrice-ste

Det drar ihop sig till kungligt bröllop! Den 25 juli gifter sig Pierre Casiraghi med Beatrice Borromeo i furstepalatset i Monaco.

Spanska tidningen Hola har lagt vantarna på en av de superhemliga bröllopsinbjudningarna och avslöjar att den borgerliga vigseln kommer att hållas i Monaco sista lördagen i juli. Vigselakten sker klockan 12 och därefter väntar en champagnemottagning i furstepalatsets trädgård. Det är således Pierres morbror furst Albert och furstinnan Charlene som är värdparet och gästerna ombeds osa innan den 10 juli.

pierre-casiraghi-beatrice-borromeo-ste

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo förlovade sig i december förra året och det är redan känt att de kommer att vigas i en religiös ceremoni den 1:a augusti på de Borromeiska öarna i Maggioresjön. Den blivande bruden är från en mycket fin italiensk adelsfamilj och på öarna (som familjen Borromeo äger) är brudparet och deras familj och vänner garanterade ett party i enskildhet.

beatrice-borromeo-ste

Beatrice Borromeo kommer från en anrik aristokratisk släkt i Italien.

andrea-tatiana-2-wedding

När Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo gifte sig vigdes de först i en borgerlig ceremoni i furstepalatset med efterföljande party på Casino Monte Carlo. Några månader senare vigdes de under en religiös ceremoni i lyxiga skidorten Gstaad. Bröllopet var en påkostad tillställning med jetset-gäster från hela världen. Till sommarens bröllop väntas gäster av samma dignitet och hela furstefamiljen Grimaldi.

tatiana-ste

Tatiana med sin väninnor precis innan bröllopet.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Minns vårt eget prinsbröllop, se vår eftersnack här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qQhGoKEZ-jE