Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart dags för ett nytt kungligt bröllop...

24 jun, 2015, 10:15 
Agneta Nisbeth
Annons
pierre-casiraghi-beatrice-ste

Det drar ihop sig till kungligt bröllop! Den 25 juli gifter sig Pierre Casiraghi med Beatrice Borromeo i furstepalatset i Monaco.

Spanska tidningen Hola har lagt vantarna på en av de superhemliga bröllopsinbjudningarna och avslöjar att den borgerliga vigseln kommer att hållas i Monaco sista lördagen i juli. Vigselakten sker klockan 12 och därefter väntar en champagnemottagning i furstepalatsets trädgård. Det är således Pierres morbror furst Albert och furstinnan Charlene som är värdparet och gästerna ombeds osa innan den 10 juli.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
pierre-casiraghi-beatrice-borromeo-ste

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo förlovade sig i december förra året och det är redan känt att de kommer att vigas i en religiös ceremoni den 1:a augusti på de Borromeiska öarna i Maggioresjön. Den blivande bruden är från en mycket fin italiensk adelsfamilj och på öarna (som familjen Borromeo äger) är brudparet och deras familj och vänner garanterade ett party i enskildhet.

Annons
beatrice-borromeo-ste

Beatrice Borromeo kommer från en anrik aristokratisk släkt i Italien.

andrea-tatiana-2-wedding

När Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo gifte sig vigdes de först i en borgerlig ceremoni i furstepalatset med efterföljande party på Casino Monte Carlo. Några månader senare vigdes de under en religiös ceremoni i lyxiga skidorten Gstaad. Bröllopet var en påkostad tillställning med jetset-gäster från hela världen. Till sommarens bröllop väntas gäster av samma dignitet och hela furstefamiljen Grimaldi.

tatiana-ste

Tatiana med sin väninnor precis innan bröllopet.

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Minns vårt eget prinsbröllop, se vår eftersnack här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=qQhGoKEZ-jE

Annons