Snart dags för Kate! Avspärrningar uppe utanför BB

Prins William och Kate.

Under måndagen satte man upp de nu så berömda avspärrningarna utanför sjukhuset St Mary's Hospital i Paddington. För snart snart är det dags för ytterligare en kunglig baby.

Utanför St Mary’s Hospital och deras Lindo Wing i Paddington har nu avspärrningar satts upp och parkering är inte längre tillåten. För när som helst nu kan hertiginnan Kate föda sitt och prins Williams tredje barn. Precis som vid prins George födelse i juli 2013 och vid prinsessan Charlottes födsel i maj 2015 så har också fotograferna och ett antal kungliga fans börjat samlas för att vänta in den nya kungliga bebisen.

Hertiginnan Kate och prins William.

Hertiginnan Kate och prins William.

På en skylt utanför sjukhuset står det att parkeringen är avstängd mellan den 9  och 30 april, så någonstans däremellan lär Kate föda. Enligt hovet är födseln beräknad till april, mer specifika än så har de inte varit.

Så här såg det ut de tidigare gånger då Kate visade upp prins George och prinsessan Charlotte strax efter att de fötts.

Så här såg det ut de tidigare gånger då Kate visade upp prins George och prinsessan Charlotte strax efter att de fötts.

Tidningen Daily Mail skriver att prins William och Kate har valt att inte veta barnets kön i förväg, så det ska bli en överraskning om det får en pojke eller flicka till. Till sin hjälp på sjukhuset har Kate ett stort team på plats, med bland annat Guy Thorpe-Beeston och Alan Farthing.

Läs mer: Bildextra! Se Kates härliga gravidstil – och inspireras

Avspärrningarna utanför sjukhuset inför Catherines födsel av tredje barnet.

Avspärrningarna utanför sjukhuset när prinsessan Charlotte skulle födas.

Här en bild från 2015, med pressen på plats utanför Lindo Wing. Snart kommer det att bli lika många fotografer och reportar där, som alla väntar på en ny bebis.

Läs mer: Kate och William visar kärleken öppet – se härliga bilderna

Prins William och Kate utanför Lindo Wing.

Prins William och Kate utanför Lindo Wing.

Läs mer: Hetaste namntipsen på Kate och Williams tredje barn

Här var det prinsessan Charlotte som visades upp för pressen för första gången, utanför samma sjukhus. Kate bar då en blommig gul klänning, vid första barnets födsel, prins George, hade Kate en klänning som var ljusblå med vita prickar. Vi får väl se vad det blir denna gång…

Se blickar tillbaka till prins Williams och Kates sagolika bröllop:

Foto: IBL, Stella Pictures