Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart dags för Kate! Avspärrningar uppe utanför BB

10 apr, 2018, 09:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Prins William och Kate.
Under måndagen satte man upp de nu så berömda avspärrningarna utanför sjukhuset St Mary's Hospital i Paddington. För snart snart är det dags för ytterligare en kunglig baby.
Annons

Utanför St Mary’s Hospital och deras Lindo Wing i Paddington har nu avspärrningar satts upp och parkering är inte längre tillåten. För när som helst nu kan hertiginnan Kate föda sitt och prins Williams tredje barn. Precis som vid prins George födelse i juli 2013 och vid prinsessan Charlottes födsel i maj 2015 så har också fotograferna och ett antal kungliga fans börjat samlas för att vänta in den nya kungliga bebisen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Hertiginnan Kate och prins William.
Hertiginnan Kate och prins William.

På en skylt utanför sjukhuset står det att parkeringen är avstängd mellan den 9  och 30 april, så någonstans däremellan lär Kate föda. Enligt hovet är födseln beräknad till april, mer specifika än så har de inte varit.

Annons
Så här såg det ut de tidigare gånger då Kate visade upp prins George och prinsessan Charlotte strax efter att de fötts.
Så här såg det ut de tidigare gånger då Kate visade upp prins George och prinsessan Charlotte strax efter att de fötts.

Tidningen Daily Mail skriver att prins William och Kate har valt att inte veta barnets kön i förväg, så det ska bli en överraskning om det får en pojke eller flicka till. Till sin hjälp på sjukhuset har Kate ett stort team på plats, med bland annat Guy Thorpe-Beeston och Alan Farthing.

Avspärrningarna utanför sjukhuset inför Catherines födsel av tredje barnet.
Avspärrningarna utanför sjukhuset när prinsessan Charlotte skulle födas.

Här en bild från 2015, med pressen på plats utanför Lindo Wing. Snart kommer det att bli lika många fotografer och reportar där, som alla väntar på en ny bebis.

Annons
Prins William och Kate utanför Lindo Wing.
Prins William och Kate utanför Lindo Wing.

Här var det prinsessan Charlotte som visades upp för pressen för första gången, utanför samma sjukhus. Kate bar då en blommig gul klänning, vid första barnets födsel, prins George, hade Kate en klänning som var ljusblå med vita prickar. Vi får väl se vad det blir denna gång…

Se blickar tillbaka till prins Williams och Kates sagolika bröllop:

Videon kunde inte hittas

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons