Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart dags för möhippa – läs Meghans egna ord om festen!

25 feb, 2018, 17:00 
Agneta Nisbeth
Det börjar närma sig bröllop för prins Harry och Meghan Markle. Och möhippan håller på att planeras i detta nu!
Annons

Prins Harry och Meghan Markle är just nu i full gång att planera sitt bröllop den 19 maj. Spekulationerna är givetvis i full gång inför vilken brudklänning Meghan ska bära och vem som kommer designa den. Det vi däremot vet är att Meghan redan nu känner till att vännerna håller på att fixa en möhippa för henne. Under sitt senaste uppdrag tillsammans med prins Harry fick Meghan frågan:

– Vad ska ni göra för typ av svensexa och möhippa?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På detta svarade Meghan:

– Jag vet inte precis, bara att det är på gång och att det säkert kommer bli väldigt kul!

Vi minns ju Kates möhippa som blev väldigt stillsam. Hon fick bara en trevlig middag på stan med bästa sina närmaste väninnor. Och prins Williams svensexa blev en lugn helg på landet med 20 av hans bästa vänner, den festen var också helt organiserad av prins Harry. Så man antar att det blivit William som nu fått uppdraget att fixa festen till sin lillebror. Ett något vildare party kanske är på gång detta år?

Tar prins William med sig lillebror ut på landet för svensexan?

Foto: Stella Pictures och brittiska hovet/Facebook

 

Annons