Snart dags för nästa kungliga bröllop när Eugenie står brud

Snart dags för nästa kungliga bröllop när Eugenie står brud

Har ni redan abstinensbesvär vad gäller kungliga bröllop? Då kan ni se snart se fram emot ytterligare ett spännande bröllop. Vi vet mer om var och när ni spana in en ny brudklänning.

De kungliga bröllopsfestligheterna är inte över än för detta år, snart är det dags för ytterligare en brittisk kunglighet att gifta sig. Det är prinsessan Eugenie som då får sin fästman Jack Brooksbank. Prinsessan Eugenies föräldrar prins Andrew och Sarah Ferguson skickade tidigare i år ut ett pressmeddelande via hovet där de berättade att Jack Brooksbank friat till Eugenie under en semester i Nicaragua.

– Vigseln kommer ske under hösten, skrev de också.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank under prins Harrys bröllop med sin Meghan. Snart är det deras tur.

Prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank under prins Harrys bröllop med sin Meghan. Snart är det deras tur.

Nu har vi fått reda på att bröllopet ska äga rum den 12 oktober. Och vi vet nu också platsen, nämligen samma kyrka som prins Harry och hans hustru Meghan använde sig av, St George’s Chapel på Windsor Castle.

Prinsessan Eugenies mamma Sarah Fergie Ferguson har pratat mycket om parets kärlek och det kommande bröllopet på sin Instagram-sida.

– Jag känner mig omgiven av total lycka och stor tacksamhet. Känner mig så glad över att få en son in i familjen. Eugenie är en av de finaste personer jag känner så jag är säker på att deras äktenskap kommer bli ren harmoni, skriver Fergie.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Hon fick också en varm kram av sin blivande svärson Jack under vigseln mellan prins Harrys vigsel och Meghan. Så vi har säkert något alldeles extra att vänta oss till hösten då nästa kungliga bröllop går av stapeln.

Läs mer: Se prinsessan Eugenies fina hyllning till älskade systern

Sarah Fergie Ferguson uppklädd för att gå på bröllop.

Sarah Fergie Ferguson uppklädd för att gå på bröllop, denna gång på prins Harrys vigsel med Meghan.

Här ser vi Sarah på väg in till vigseln mellan prins Harry och Meghan, snart är det dags för henne att gå på ett bröllop till, då med ena dottern prinsessan Eugenie som brud!

Läs mer: 17 finaste ögonblicken från Harrys och Meghans bröllop

Foto: Stella pictures, IBL