Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart dags för nytt bröllop i det brittiska kungahuset

21 jun, 2011, 13:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Det råder ingen tvekan om att prinsessan Annes dotter Zara Phillips och hennes fästman Mike Tindall ser fram emot att gifta sig i sommar – förälskelsen går inte att ta miste på.

Häromdagen sågs Zara Phillips och fästmannen Mike Tindall kramas under en polomatch på Beaufort Polo Club där prins Harry tävlade i The Bernard Weatherill Cup. Hela gänget såg ut att ha kul tillsammans även om det inte alltid gick så bra för prinsen på banan.

Annons

Otroligt förälskade

Det råder heller ingen som helst tvekan om att Mike Tindall och Zara Phillips är otroligt förälskade, de kunde knappt hålla händerna borta från varandra under dagen. De kramades mycket och ofta i gräset när Zara hejade på sin kusin.

Började skratta

I en intervju inför bröllopet har Mike berättat hur det gick till när han friade. Han gick som sig bör ner på knä och frågade Zara om hon ville gifte sig med honom. Vad gjorde då Zara, hon började skratta!

– Hon blev så chockad att hon började skratta, men när hon slutat så sa hon ja, berättar Mike enligt People.

Kul tillsammans med Harry

Under dagen på Beaufort Polo Club hade paret också kul tillsammans med prins Harry och deras gemensamma vänner – något som framgår av bilden här intill. Det berättas också i Daily Mail att prins Harry inte kommer ta med sig någon gäst på Zaras bröllop – han kommer ensam. Det vill säga utan Chelsy Davy som fick följa med på Williams bröllop. Nu är det nog slut på riktigt ändå…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons