Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart får Sofia äntligen umgås med alla barnbarnen i Marivent

03 jul, 2015, 13:04 
Annons
Sofia

Sofia av Spanien håller ihop den alltmer splittrade kungafamiljen och nu är det bara några veckor kvar till hon äntligen får träffa barn och alla barnbarn på Mallorca igen.

Hon hjälper sonen, kung Felipe, och svärdottern, drottning Letizia, med representation. Dessutom tar hon då och då hand om sin man Juan Carlos, trots att han svikit henne så. Dessutom ser Sofia till att hålla kontakt med “exil”-prinsessan Cristina.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Cristina-ibl

Dottern har det inte lätt efter den stora korruptions-skandalen. Cristina och hennes stora familj bor numera i Schweiz. Trots att brodern, kung Felipe, har återkallat Cristinas titel har hon kvar sitt hus på kungafamiljens slottsägor i Marivent.

Annons
Marivent

Det kan ingen ta i från henne i alla fall. Men förra sommaren sågs Cristina med familj semestra på franska Rivieran. Det sägs att hennes skandal-omsusade man, Inaki, inte är välkommen till Marivent längre.

Infanta Cristina y Urdangarin en la playa con sus  hijos

Felipe och Letizia disponerar palatset om somrarna medan prinsess-systrarna Elena och Cristina har var sitt hus intill palatset.

Annons
Felipe-4

Mallorca är familjen mittpunkt om somrarna.

Elena-1

Äldsta dottern, infanta Elena, umgås också mycket med sin mamma. Elenas två barn är förstås med mamma i Marivent i sommar. Sofia har åtta barnbarn som alla omhuldas av mormor/farmor.

Annons
Sofia-ibl

Mallorca-semestern hägrar, men först är det arbete som gäller. Fullt upp, alltså för Sofia av Spanien.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

Annons