Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart farmor igen! Se prinsessan Caroline babyshoppa med Andrea och Tatiana Casiraghi

07 apr, 2018, 10:00 
Prinsessan Caroline av Monaco ska bli farmor ännu en gång, och det är snart! Andrea Casiraghi och Tatiana Santo Domingo får barn väldigt snart skvallrar nya bilder om! Alexandre och Indiea ska alltså bli storasyskon.
Annons

Babyshopping innan storken kommer? Prinsessan Caroline av Monaco har snart fullt upp. Familjen växer så det knakar. Det ryktas om att yngste sonen Pierre Casiraghi och hans hustru Beatrice Borromeo väntar barn. Dessutom ska äldste sonen Andrea och Tatiana Santo Domingo få barn snart. Nya bilder har ramlat in till redaktionen och vi kan ju se tydligt att det inte dröjer länge förrän det blir ny babyleverans.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det gäller för Caroline att vara redo nu när hon blir farmor igen. Kanske var det därför hon gjorde de blivande trebarnsföräldrarna sällskap ut på stan för att inhandla diverse babykläder och annat!

Annons

Så roligt för Andreas och Tatianas två barn, Alexandre, 5 och India, 2 att få ett litet syskon.

Triss i barn! Kungligheterna vill verkligen ha stora familjer. Kate och William väntar sitt tredje barn och nu ser vi på bilderna att även Andrea Casiraghi och hans hustru får tretal i småttingar.

Foto: Stella Pictures

Annons