Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snart flyttar William och Kate in i Kensington Palace

08 jun, 2011, 12:49 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu är det slut på det enkla livet. Prins William och hans hustru Catherine flyttar snart in i Kensington Palace och söker därför både en butler och en påkläderska.

Innan bröllopet sa paret att de ville leva ett enkelt liv, nästan som oss alla andra. Men nu när prins William väl gift sig med Kate Middleton låter det lite annorlunda. Paret ska snart flytta in i en lägenhet i Kensington Palace – nu bor de mest i en hyrd fastighet i Anglesey, nära prins Williams arbetsplats.

Annons

Mot Kensington Palace

Och detta innebär också att de behöver anställa ny personal. Så William och Catherine söker nu påklädare, butler, betjänt och en hushållerska. Tidningen Daily Mirror har pratat med en källa som säger att det kanske kan gå att leva ett mer privat och enkelt liv i Anglesey men inte i Kensington Palace.

– Det är bara inte möjligt, säger källan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons