Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snökul med drottning Beatrix

19 feb, 2013, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Som vi tidigare berättat har kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Beatrix åkt på skidsemester med barnen. Väl där mötte de drottning Beatrix som också tagit sig till alperna.

I helgen tog kronprins Willem-Alexander och kronprinsessan Máxima samt parets tre barn – prinsessorna Amalia, Alexia och Ariane  – tåget till de österrikiska alperna för en skidsemester.

Väl där möttes familjen av drottning Beatrix, som snart ska lämna över tronen till sin son.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men innan allvaret börjar så passade hela familjen på att njuta av några härliga dagar i pisten.

Denna härligt soliga dag i Lech am Arlberg ställde också den kungliga familjen upp för en ny fotografering. Ni kan se några av bilderna från dagen här intill.

Annons

Vi kan också tilläga att det hölls en förbön i The St. Nikolaus Kirche i Lech för prins Johan Friso – ett år efter den hemska skidolyckan.

Prinsessorna hade en kul dag i backen.

Annons

Snart blir de kung och drottning.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons