Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Snusket i tv – fångas på film mitt under kröningen: ”Stelt”

07 maj, 2023, 12:00 

Tittarna kunde inte blunda för snuskiga upptäckten under kung Charles kröning.

Annons

Kröningen av kung Charles och drottning Camilla hade fått flera London-bor att söka sig ut i det trånga och närmast koagulerade folkhavet.

Johan T Lindwall på plats i London: ”Jag ryser”Brand logo
Johan T Lindwall på plats i London: ”Jag ryser”

Inför ceremonin hade även miljontals människor världen över greppat fjärrkontrollen, slagit på tv:n och satt sig bekvämt i soffan för att bevittna den historiska händelsen.

På plats var även Sveriges kung och kronprinsessan Victoria, som dagen till ära förärats med hedersplatser, på främsta raden, inne i ett välfyllt Westminster Abbey.

Annons
Kung Charles
Kung Charles.

Kung Charles ring

Kungen och kronprinsessan kunde glatt se på när Charles mottog ”Englands vigselring" – en ring som symboliserar ”kunglig värdighet”. Tacksamt tog han emot ringen, innan den lämnades kvar den vid altaret.

– Ta emot denna ring, en symbol för kunglig värdighet och ett tecken på det förbund som svurits denna dag mellan Gud och kung, och mellan kung och folket, sa ärkebiskopen.

Tittarna reagerar direkt på snuskiga upptäckten

Ringen kom efteråt att bli ett stort samtalsämne på sociala medier. Många drog nämligen snuskiga associationer när de fick se staven som ringen så elegant vilade på.

Annons

”Nej, du behöver inte oroa dig Charles, absolut ingen i Storbritannien kommer att vara så omogen och påstå att det känns lite stelt med ett smycke som liknar en penisring”, skriver en person ironiskt på Twitter.

”Eh, den där saken som ringen sitter på. Jag kan väl inte vara den enda?”, skriver en annan.

”Det finns inget som skriker så mycket pompa och ståt som en penisring", skriver en tredje.

”Skåda, den kungliga penisringen!”, skriver en fjärde.

Foto: TT/Twitter

Annons