Snygga Sophie - vad är hemligheten?

Vi kan inte låta bli att förvånas en aning över Sophies “nya jag”. Hon verkar lyckligare än någonsin. Vad är hemligheten? Kärleken från maken prins Edward och barnen, kanske?

Medan drottningens tre andra barn har genomgått omtumlande skilsmässor, har prins Edward och hans hustru Sophie lyckas kryssa genom kriserna och behållit kärleksgnistan.

Lekmamma

De två barnen är deras ögonstenar och Sophie är en äkta lekmamma, som inte drar sig för att busa och killa sonen i magen, så att han kiknar av skratt. Någon ni kan se på bilden här nedan.

Otroligt vilken lyskraft prins Edwards hustru utstrålar. Graviditeterna och småbarnsåren var jobbigare för grevinnan av Wessex än för någon annan i brittiska kungafamiljen.

Akut till sjukhus

Hon åkte ju akut till sjukhus bägge gångerna när det var dags att föda. I dag har kraften återvänt och hon är piggare, gladare och mer skojfrisk än vanligt.

Bustrick

Det blonda, tjocka håret har blivit långt. Glädjen, skratten och de många leendena skänker en helt ny karisma. Hennes smilgropar charmar alla. Den ena bilden är från häromdagen på “Wool Week” Installation Launch på Harvey Nichols, i London – och så en bild från i somras där lille James får känna på mammas bustrick!

På bilderna från Harvey Nichols ser vi Sohie tillsammans med Nicholas Coleridge och Poppy Delevingne. Och så har vi Sophie med maken prins Edward från bröllopet nere i Luxemburg.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL Bildbyrå