Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia Hellqvist i Sydafrikas kåkstäder

08 nov, 2013, 09:14 
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-project-playground

På Project Playgrounds Instagram-konto kan man nu följa arbetet i Sydafrika. Ni ser Sofia Hellqvist på bilden här ovan tillsammans med bland andra Agneta Sjödin.

Prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist har lyst med sin frånvaro de senaste månaderna, men på Project Playground Instagramsida syns hon titt som tätt på bilder från hennes arbete i Sydafrika där hon just nu befinner sig.

sofia-1

I förra veckan var hon på plats i kåkstaden Langa med ett gäng svenskar som skulle få se verksamheten, däribland tv-profilen Agneta Sjödin. På en bild – som ni ser överst i artikeln – från gängets sista dag syns Sofia ligga på gräset längst fram, intill kollegan Frida Vesterberg som ser ut att vara gravid! Gänget firade dessutom Project Playground treårsdag.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-playground

– Vi bjöd in vänner och personer som har hjälpt oss på vägen till Project Playground, och firade bland annat med uppträdanden av våra deltagare. Firandet höll till i Langa där vi är verksamma, förklarar Lina Hellqvist, projektkoordinator vid organisationen samt syster till Sofia.

sofia-2

En person som däremot inte hade möjlighet att delta i firandet var prins Carl Philip. Samma dag som festen ägde rum befann han sig nämligen på styrelsemöte på slottet Stenhammar. Just nu har han dock ledig enligt den kungliga kalendern. Först den 18 november äger hans nästa engagemang rum och kanske hinner han med lite semester med Sofia under dessa dagar.

Av Margareta Heed

Foto: Faksimil Instagram/Project Playground

 

Annons