Sofia Hellqvist: Prins Carl Philip är min bästa vän

20 maj, 2015, 10:55 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-carl-philip-tilde-de-paula-tv4

TV4 och Tilde de Paula Eby har fått ett personligt samtal med prins Carl Philip och Sofia Hellqvist som visar på både glädje och allvar, den första tv-intervjun inför det stundande bröllopet.

Den 13 juni gifter sig prins Carl Philip  med sin Sofia Hellqvist. Tilde de Paula Eby har träffat det blivande brudparet på Stockholms slott där de öppenhjärtigt berättar om kärleken, det förestående bröllopet, om drivkraften, det framtida livet tillsammans, prinsens dyslexi och deras skilda uppväxt. Sofia berättar dessutom om sin resa från uppväxten i Älvdalen till den nya rollen som prinsessa.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Recept.se Nyhetsbrev
Tilde-de-P-ao

– Jag tror att de flesta i Sverige har någon uppfattning om prins Carl Philip och Sofia. Man läser om dem i tidningarna nästan varje dag. Att få träffa dem var att få se äkta kärlek på nära håll. I vårt möte var de öppna och personliga och vi hade kul, säger Tilde de Paula Eby.

carl-philip-ste-11

Under intervjun visar prins Carl Philip upp en mycket avspänd sida och kärleken lyser om paret. Men deras relation handlar om betydligt mer än kärlek.

Annons

– Carl Philip är också min bästa vän. Han är den jag pratar mest med, han är väldigt klok och jag känner mig väldigt trygg med honom, säger Sofia Hellqvist.

sofia-hellqvist-ste

Prins Carl Philip pratar också om sin blivande hustru och hur hon har påverkat honom. En viktig anledning till att han föll för Sofia är att hon gör prinsen harmonisk, får vi veta i intervjun.

– Jag känner mig jättetrygg och stabil och harmonisk, nu när Sofia är vid min sida. Det kände jag tidigt, säger prins Carl Philip.

De två timslånga dokumentärerna Carl Philip och Sofia sänds i TV4 den 1 och 8 juni klockan 20.00 och produceras av Nyhetsbolaget.

Annons
Annons