Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia kopierar Victoria – snackisen efter nya bilden från Värmland!

26 okt, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Nya bilden på Sofia och Carl Philip väcker uppmärksamhet – tar de efter Victoria och Daniel?

Annons
Förvirringen vid middagen – säger till SofiaBrand logo
Förvirringen vid middagen – säger till Sofia

Under tisdagen och onsdagen har prinsessan Sofia och prins Carl Philip tagit sig genom Värmland – från Säffle via Grums till Karlstad och Filipstad.

Nu har värmlänningar vinkat adjö till prinsparet för denna gång, men troligtvis håller lyckoruset i sig ett bra tag framöver – både för invånarna och prinsen och prinsessan.

Carl Philips hertigdöme är ju en speciellt plats för både honom och Sofia, och av bilder att döma verkar de ha njutit till fullo av dagarna som gått.

Men det är en bild som sticker ut. Det verkar nämligen som prinsparet fått lite inspiration av kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Glädjen efter prinsparets besök

När Sofia och Carl Philip anlände till Värmland på tisdagen möttes de av jubel och applåder. Besöket rivstartades med invigningen av Knöstad vindpark, där Säffle-borna stod uppradade och inväntade prinsparet.

Annons

Sofia och Carl Philip begav sig sedan in på vindparken för att utforska vindkraftverken, självfallet iklädda hjälm för säkerhetens skull – och visst såg de charmiga ut i sina utstyrslar!

Ja, det knäpptes nämligen en å annan bild kungligheterna, och en av dem bjöd på det där lilla extra.

Bilden som blivit en snackis – likheten med Victoria och Daniel

På bilden står prinsparet sida vid sida och tittar ut från ett av vindkraftverkens dörröppningar. Inte helt olikt Victoria och Daniels fönster-pose från Ockelbo!

Året var 2011 när Daniel tog med sig Victoria till sina hemtrakter för allra första gången. Ett besök som fick extrem mycket uppståndelse. 105 journalister från sex länder var på plats för att bevittna den historiska händelsen.

Kronprinsessparet anlände då till Ockelbo station i den blå kungavagnen. Och när de rullade in på stationen blickade de ut genom vagnens fönster för att bemöta folket som ivrigt stod och väntade in dem.

Och det var också då som bilden togs – den som Sofia och Carl Philip verkar ha eftersträvat. Båda paren blickandes ut genom fönstren i liknande pose – ett vinnande koncept helt enkelt!

– Tack Ockelbo för Daniel – jag fick det bästa ni har! sa Victoria under sitt första besök i Westling-trakterna.

Foto: TT

Annons