Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia och Alexandra möttes för första gången

04 sep, 2012, 10:03 
Agneta Nisbeth
Annons

En ex-prinsessa och en blivande prinsessa… I måndags möttes Sofia Hellqvist och grevinnan Alexandra av Frederiksborg för första gången.

Annons

Det var på Operakällaren Trophy, ett event med seminarium, golf och bankett till förmån för UNICEF, som Sofia Hellqvist och Grevinnan Alexandra möttes under måndagen.

Utsatta områden

Både prins Carl Philips flickvän Sofia och prins Joachims exhustru Alexandra var där för UNICEF:s skull, för att dra fokus till och lära sig mer om utsatta områden och situationer runtom i världen.

Vattenbrist

– Jag ser verkligen fram emot det här, sa Sofia Hellqvist.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Temat för dagen var vatten och Sofia Hellqvist satt på första parkett och lyssnade intresserat när den danska grevinnan talade om hur vattenbristen ser ut runtom vårt klot idag.

Lära sig mer

Innan seminariet mötte Svensk Damtidning Sofia som ivrigt berättade att hon såg fram emot dagen.

– Det ska bli spännande att lära sig mer, slog hon fast innan hon skyndade in på Operaterassen i Stockholm där eventet hölls.

Annons

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

 

 

 

Annons