Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sofia och Carl Philips romantiska sommarkväll – kärleksögonblicken fångades på bild!

16 jul, 2022, 08:00 

Vilka turturduvor!

Annons
Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!Brand logo
Sofias & Carl Philips romantiska kärleksögonblick – inför alla!

Just nu befinner sig vår kungafamilj på platsen de flera gånger uttryckt att de kanske helst spenderar sina somrar på, Öland! I sitt födelsedagstal passade kronprinsessan på att ge en kärleksförklaring till ön, och hon har dessutom spenderat nästan alla sina 45 somrar där.

Igår spelade artisten Molly Sandén en konsert på Borgholms slottsruin, och på plats i VIP-båset var bland annat Carl Philip, Sofia och Estelle. Och vilka bilder som fångades på prinsparet – som ser ut att vara kärare än aldrig förr!

Annons

Estelle på konsert

Carl Philip och Sofia var visserligen barnfria, varken Alexander, Gabriel eller Julian var på plats för att lyssna på popstjärnan. Men däremot passade de på att agera barnvakt till Estelle, och Daniel och Victoria fick vila hemma på Solliden Slott.

På plats var också Patrick Sommerlaths tvillingdöttrar Anais och Chloé, så det verkar som om Molly Sandén verkligen går hem i kungliga kretsar!

Det såg ut som att konserten blev oerhört lyckad. På bilderna ser vi Estelle och Sofia glatt tjoa med. Vilken underbar sommarkväll!

Annons

Kärleksögonblicken på bild

Tänk vad härligt för prinsparet att få en (nästan) barnfri kväll tillsammans! De såg verkligen ut att trivas, och fångades på bild flera gånger när de visade närhet och kärlek till varandra. Titta bara på bilderna själv!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Annons

Foto: TTAnnons