Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Sofia på stor fest – se filmen när hon håller tal!

prinsessan sofia project playground

Just nu ekar Sofias kungliga kalender tom. Men det betyder inte att hon inte arbetar! Under onsdagen var prinsessan med när hennes hjärteorganisation Project Playground invigde sina nya lokaler – i Sverige!

Välgörenhetsorganisationen Project Playground, som prinsessan Sofia grundade tillsammans med vännen Frida Vesterberg, växer så det knakar! I veckan öppnade de up sina nya lokaler i Umami Park, som ligger i stadsdelen Sundbyberg utanför Stockholm. Umami Park är ett nybyggt område med 800 lägenheter, caféer, restauranger och butiker – som fastighetsbolaget Wallenstam AB står bakom.

Så småningom är det tänkt att Umami Park ska bli en helt egen stadsdel, full av möjligheter, och den resan vill Project Playground vara med på.

Mode och mingel

Under onsdagen ägde den stora invigningsfesten rum och Sofia, som är hedersordförande, var förstås där och spred kunglig glans. I utsläppt, avslappnat, hår och med en brun luvtröja förklarade prinsessan sin entusiasm inför de nya lokalerna. “Varmt, varmt välkomna!”, utbrast Sofia mitt i det trevliga minglet. Kvällen bjöd dessutom på musik, modevisning och mingel. Bloggaren och Carin da Silvia var kvällens konferencier.

Så här skriver Mathias Aronsson, vice vd Wallenstam AB, om den nya satsningen:

”Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att ge dessa barn en så bra start i Sverige som det bara går, Project Playground gör ett viktigt arbete där och det känns helt rätt för oss på Wallenstam att hjälpa till på det sätt vi kan genom detta samarbete. Umami Park ligger bra till för att kunna bli det center som Project Playground söker, med sin närhet till såväl centrala Stockholm som naturen och bra kommunikationer”, säger Mathias Aronsson vice vd Wallenstam AB.

Se filmen från kvällen:

Läs mer

Kungliga kopior! Så lika är Meghan och Sofia

Därför valde Sofia samma smycke som Carola

Prinsessan Sofia tillbaka igen: “Känns jättekul!”

Foto: TT