Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia på ny möhippa

11 jun, 2015, 08:11 
Agneta Nisbeth
Annons
sofia-h-insta

Den blivande bruden Sofia har rövats iväg för ännu en hemlig möhippa! Svensk Damtidning kan som enda tidning avslöja, och visa bilder, från firandet.

Det var torsdagen den 28 maj som Sofia rövades iväg på ännu en möhippa och steg på ett flygplan från bolaget Norwegian med slutdestination Nice. Inte undra på att Sofia hade en så jämn solbränna när hon representerade under Indiens statsbesök några dagar senare. Under tre dagar firades hon sedan av sina vänner. En av deltagarna var Sofias nära kompis Madeleine Rahm Egnell.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-h-nice

Sofia har nu firats under tre möhippor. I april befann hon sig i New York. Den blivande prinsessan syntes med en drink i handen på takterrassbaren Jimmy, belägen 18 våningar ovanför marken i The James Hotel i stadsdelen Soho. Med under festen fanns bland andra vännen Carolina Pihl. Snart därefter rövades Sofia iväg för en andra gång, då firades hon i en badtunna med vännerna på en herrgård vid Mälaren. Och nu, två helger före bröllopet, slog vännerna alltså till igen!

Annons
carl-philip-sofia-ste

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Instagram och Privat

 

 

 

 

Annons