Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofia på plats när prinsen tävlade - nu gör de allt tillsammans

21 jun, 2011, 10:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria är gifta, bor ihop och jobbar tillsammans. Nu går lillebror prins Carl Philip och hans Sofia Hellqvist i deras fotspår: de lämnar knappt varandras sida för en sekund.

De senaste månaderna har prins Carl Philips och Sofia Hellqvists förhållande blivit allt mer allvarligt och intensivt. Förr var det sällan som Sofia följde med prinsen ut i offentliga sammanhang. Och var hon med höll hon sig i bakgrunden, duckade för fotografer och var noga med att inte synas. Idag är allt annorlunda.

Annons

Van att bli fotograferad

Prinsen och hans flickvän bor inte bara ihop, de gör allt tillsammans! Och numera är Sofia Hellqvist van att bli fotograferad vid sin prins sida. Häromveckan följde Sofia med Carl Philip till Göteborg, på ännu en biltävling. Porsche Carrera Cup gick av stapeln vid Frihamnspiren och prinsen var laddad inför körningen. Sofia stöttade honom och fanns vid hans sida hela tiden.

Se bara, de klär sig till och med i matchande kläder!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ett större reportage om paret finns att läsa i nummer 27 av Svensk Damtidning.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press, IBL

Läs även:

Här kan ni se en film från You Tube där Sofia själv talar om sitt välgörenhetsprojekt:

httpv://www.youtube.com/watch?v=aQOqJosp1pM

Annons