Sofias bästa vän Carolina Pihl är gravid igen

Prinsessan Sofia

På grund av corona har Sofia den sista tiden varit separerad från en av sina närmsta vänner, som bor i London. Nu är Carolina Pihl, som är gudmor till Gabriel, gravid igen!

I veckan fick vi härliga besked från en av Sofias närmsta vänner, Carolina Pihl! Hon och maken Gunnar Eliassen väntar nämligen sitt andra barn, något de avslöjade på Instagram.

”Bilden som bara föräldrar älskar 😂 vår lilla pojke kommer i februari 💙” skriver hon på kontot, där hon lagt upp en bild där man ser den lille i magen på ett ultraljud.

Paret gifte sig på Capri förra året och Sofia och Carl Philip var såklart på plats! Bruden Carolina Pihl har känt prinsessan Sofia väninna ända sedan New York-tiden, och hela kompisgänget hade flugit ner till Capri för att se henne säga ja till sin blivande man.

Nära vän till Sofia från tiden i New York

Carl Philip och Sofia missade på grund av bröllopet en Sverigemiddag som ägde rum hemma på kungliga slottet, men de ville vara där för sina vänner vilket är förståeligt!

Carolina Pihl är gudmor till prins Gabriel! Här tillsammans med resten av faddrarna på dopet.

Carolina Pihl är jämngammal med Sofia och bor i London med sin brudgum Gunnar och deras tvååriga dotter Stella Inez Winther. Hon har också bott flera år i New York, den stad där hon och prinsessan Sofia, som då hette Hellqvist, alltså tillbringade några roliga ungdomsår tillsammans.

Men sedan dess har mycket hänt, Sofia har blivit prinsessa och tvåbarnsmamma, och själv har Carolina alltså fått en dotter och väntar tillökning i form av en liten lillebror.

Foto: TT