Sofias beteende väcker frågor – Carl Philip bryter tystnaden efter 63 dagar

13 feb, 2023, 14:30 

Prinsessan Sofias och prins Carl Philips beslut har väckt många frågetecken.

Annons
Tråkiga beskedet till Sofia – efter bilderna på Carl Philip utomlands
Tråkiga beskedet till Sofia – efter bilderna på Carl Philip utomlands

Sommaren 2017 startade prins Carl Philip och prinsessan Sofia ett privat Instagramkonto vid namn prinsparet.

Fram tills våren 2018 var kontot stängt och endast till för nära och kära, men sedan bestämde de sig för att öppna upp det för allmänheten.

När prinsparet öppnade upp kontot i maj 2018 fanns det 82 bilder på familjen som hela världen nu kunde ta del av.

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsparets Instagramkonto

Idag har prinsparet över 290 tusen följare på Instagram och har publicerar 282 inlägg. Sofia och Carl Philip har under åren delat med sig av allt ifrån bilder på barnen till deras kungliga arbete.

Paret har även en tradition där de vid varje barns födelsedag publicerar en ny bild på födelsedagsbarnet – så att följarna får möjlighet att skicka gratulationer.

Annons

Under hösten var Carl Philip och Sofia väldigt aktiva på Instagram och publicerade bilder flera gånger i veckan. Bland annat fick vi ta del av bilder från kungaparets riksdagssupé på slottet, Nobelfesten samt en adventshälsning från familjens hem.

Prinsparets frånvaro väcker frågor – nu bryter Carl Philip tystnaden efter 63 dagar

Men efter Nobelfesten i december har det varit tyst från prinsparet på Instagram. Faktum är att det tog hela 63 dagar tills vi fick se en ny bild!

För på söndagen den 12 februari gjorde Carl Philip comeback med ett bildspel från besöket i Umeå, där har invigde årets Rally Sweden.

"Förutom att följa loppet, med stor spänning, så fick jag även testa att köra en del av tävlingsträckan med tidigare världsmästare Petter Solberg!", skriver prinsen under bilderna.

I kommentarsfältet under inlägget skickar följarna glada hälsningar till prinsen och hyllar honom för sitt stora engagemang för motorsport.

Annons