Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias efterlängtade beslut för minstingen Julian – efter nästan två år

24 mar, 2023, 17:00 

Prins Julian växer så det knakar. Nu står Sofia inför ett beslut.

Annons

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har fullt upp på Villa Solbacken. Med tre småprinsar med spring i benen blir det inte en lugn stund.

Och nu är saker påväg att förändras ännu mer. Snart får vi veta exakt hur Sofia beslutat sig att göra med minstingen prins Julian!

Prislappen på kungaparets kärlekssemester • Då gör Margrethe comeback • Dokumentet avslöjar sommaren på Solliden – 3 snackisar från vecka 12!Brand logo
Prislappen på kungaparets kärlekssemester • Då gör Margrethe comeback • Dokumentet avslöjar sommaren på Solliden – 3 snackisar från vecka 12!

Stora förändringen på Villa Solbacken

Tiden går och prinsarna växer så det knakar. Prinsparets yngsta son, prins Julian, fyller nämligen två år på söndag. Den nya åldern betyder såklart en hel del spännande utvecklingar för Julian. Det är ju här språket börjar formas, och en tvååring brukar förstå mer av samtalen i hemmet.

Så spännande – och visst undrar man vad prins Julians första ord kommer vara. Kanske har den charmiga lillprinsen till och med redan yttrat något, men det återstår att se när Sofia och Carl Philip väljer att avslöja det.

Annons

Firandet kommer med all säkerhet att äga rum på Villa Solbacken, och i den kungliga kalendern står det klart att både Carl Philip och Sofia har ett rensat schema dagen till ära. Inte heller resterande medlemmar i kungafamiljen har något inskrivet i den officiella kalenderna.

Nu väntar alltså kalas – förhoppningsvis med hela kungafamiljen!

Prins Carl Philip busar med prins Gabriel, och prins Julian står bredvid
Vi har sett det förut – prins Julian har spring i benen!

Sofias beslut för prins Julian efter två år

Kungabarnens födelsedagar brukar uppmärksammas enligt en tradition som Carl Philip och Sofia skapat alldeles själva. Detsamma gäller prinsessan Madeleine borta i Florida. Deras barn saknar ju kungliga titlar, och det är därför inte kungahuset som publicerar gratulationsbilder på bemärkelsedagen.

Det får de ta till sina egna sociala medier, och varje år är det lika spännande att se hur Sofia och Madeleine valt bild. Nu är det alltså bara ynka dagar kvar tills vi med all sannolikhet får se en sprillans ny bild på tvååriga Julian, och visst är man nyfiken på att se honom! Det är ju inte alltför ofta vi ser småprinsarna.

På ettårsdagen publicerade de en bild på Julian framför en vacker tårta, och en gullig bild när alla tre bröder kramade födelsedagspojken. Snacka om sötchock!

Foto: TT/Instagram

Annons