Annons

Sofias ex – dessa är de och så lever de i dag

Prinsessan Sofia kopplades ihop med flera män innan hon träffade Carl Philip.
Innan prinsessan Sofia gifte sig med Carl Philip kopplades hon ihop med en dokusåpadeltagare och en amerikansk småbarnspappa. Här är Sofias ex – och det här gör de i dag.
Annons
Annons

I år har det gått elva år sedan prins Carl Philip mötte dalkullan Sofia Hellqvist en varm och stimmig natt i ett pulserande sommar-Båstad. Prinsen, då nybliven singel efter uppbrottet från Emma Pernald, och Sofia började snart att träffas på allvar. Först i smyg, sedan mer öppet.

Men romansen var ingen dans på rosor – tvärtom. Många i parets absoluta närhet var emot kärleken mellan Carl Philip och Sofia Hellqvist. Närapå alla var övertygade om att det hela bara var en kort fling. Prinsessan Sofias bakgrund, med en medverkan i Paradise Hotel och festande på Stureplanskrogar, var för brokig, menade vissa. Den var rentav stötande, tyckte andra.

I juli 2010 bekräftade hovets dåvarande informationschef Nina Eldh parets relation. Prinsen och Sofia förlovade sig 2014, bröllopet stod 2015.

Men precis som Carl Philip hade Sofia också haft relationer innan hon mötte sin prins. Vilka kopplades prinsessan Sofia ihop med innan hon träffade prinsen? Här är detaljerna vi vet om livet då, och vad de gör idag!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:
Annons

Laddar nästa artikel…