Sofias festkväll med Carl Philip – avslöjar privata detaljen om relationen!

Christine Olsson/TT

Carl Philip och Sofia visar upp en ny sida som ingen sett förut!

Slå på ljud

Prinsessan Sofia brinner för att göra sitt jobb som kunglighet på allra bästa sätt, och ett steg i det är hennes arbete med Project Playground. Via sin stiftelse hjälper hon barn både i Sverige och utomlands att få den barndom de förtjänar, ett så fantastiskt fint och viktigt initiativ.

Under tisdagen hölls därför en insamlingsmiddag till förmån för Project Playground på Hotell Skeppsholmen där såklart prinsessan Sofia stod som värd med prins Carl Philip vid sin sida.

Komikern och nöjesprofilen Edvin Törnblom var kvällens konferencier och när det var dags för auktion var det proffsiga antikexperten Peder Lamm som klev fram och såg till att de inbjudna gästerna tog i ordentligt när de gav sig in i budgivningen.

En av de som var på plats och faktiskt budade hem en av auktionslistningarna var Isabella Löwengrip, bloggare och företagare som just nu är aktuell med självbiografin Isabella. Hon budade hem en resa till Höga kusten med sin pojkvän Paul, och på sin blogg skriver hon att de tänker ta med sig barnen dit nästa sommar för ett härligt svenskt äventyr.

Isabella var även helt klart imponerad av värdparets engagemang kring Project Playground.

– Det är en organisation som Prinsessan Sofia har startat och jag är så imponerad över hennes och hennes kollegors jobb med organisationen, skriver Isabella på sin blogg.

Till bords fick hon ingen mindre än prinsen själv, något hon också nämner på sin blogg.

– Jag satt mellan Prins Carl Philip och Paul. Jag har träffat vår prins tidigare och han är väldigt trevlig och framför allt rolig, skriver hon.