Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias fina gest - bjuder förlossningsteamet

09 sep, 2016, 09:32 
Agneta Nisbeth
Hovet har släppt gästlistan till prins Alexanders dop på Drottningholm. Två namn betyder extra mycket för prinsparet.
Annons
sofia ste

Två namn på gästlistan till prins Alexanders dop betyder extra mycket för dopbarnets föräldrar. Det är överläkare Sophia Brismar Wendel och barnmorska Anna Ståhl. Det var de som var med när prins Alexander föddes på Danderyds sjukhus och som en gest av tacksamhet bjuder nu prinsparet in dem till dopet i Drottningholms slottskyrka.

Det blir ett kärt återseende även för Madeleine och Chris. Det var nämligen Anna Ståhl och Sophia Brisman Wendel som var med när prins Nicolas föddes i juni 2015 och det var på Madeleines rekommendation som Carl Philip och Sofia valde att föda på just Danderyd. Vid presskonferensen efter förlossningen lovordade prinsen teamet och nu får han och Sofia chansen att tacka teamet ytterligare.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carl-Philip-Danderyd-Ste

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Presenteras av Vera&John

Annons