Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias förändrade beteende – bilderna visar

06 sep, 2023, 04:00 
AvGabriella Hall

Prinsessan Sofia blir allt mer privat.

Annons

Den första pandemisommaren kan kopplas till inställda semestrar, begränsningar och sorg. Men en trogen följare till prins Carl Philip och prinsessan Sofia kanske minns hur paret mitt i allt det dystra valde att skämma bort sina följare på Instagram och dela med sig av flera av sina smultronställen. Kungafamiljen visade sin hemester och följarna fick följa med på flera äventyr, bland annat till Borgholms slottsruin, Sollidens trädgård och Nynäs naturreservat.

Här dyker prinsessan Sofia plötsligt upp!Brand logo
Här dyker prinsessan Sofia plötsligt upp!

Prinsessan Sofia lyser med sin frånvaro

Sedan dess har somrarna gått och allt mer sällan delar prinsen och prinsessan med sig av inblickar i sina liv. De har gått från att hylla alla Sveriges veteraner på Veterandagen, skicka gratulationer på både nationaldagen och midsommar, dela med sig av stadsbesök och andra festligheter till att i stort lämna sina följare i mörkret.

Annons

Samtidigt har följarna inte blivit helt utelämnade. Av de få inläggen som Sofia på senaste lagt upp är det svårt att inte glädjas av den nya gulliga födelsedagsbilden på Gabriel.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip med Alexander, Gabriel och Julian.
Kungafamiljens årliga sommarhälsning på Instagram. Till bilden skriver de: "Sommarhälsningar från oss" följt av ett gult hjärta.

Kungafamiljens äventyr

Såklart har kungafamiljen haft flera saker för sig under sommaren även fast de inte delat med sig av det på sociala medier. Prins Carl Philips kärleksfulla gest under den dramafyllda semestern på Öland är ett av äventyren sommaren hade att bjuda på. Några bilder från semestern har Sofia själv inte lagt upp. Tyvärr har hon inte heller delat med sig av några nya smultronställen. En sommarhälsning från familjen fick vi däremot.

Samtidigt som Sofias förändring med färre inlägg bara är att acceptera går det ändå att hoppas på flera bilder. Men nu är det bara att vänta till Sofia delar med sig igen och fram till dess får vi nöja oss med alla bilder som redan finns.

Foto: TT

Annons