Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias glädjande nyhet – nu stöttar hon drottningen

15 feb, 2017, 14:56 
Margareta
I dag avslöjades allt!
Annons
sofia-silvia-cp-ibl

Äntligen får vi se prinsessan Sofia igen! Vi har sedan tidigare skrivit om det långa statsbesöket från Kanada som drar igång den 20 februari. Nu kan hovet bekräfta att inte bara kungaparet utan även prins Carl Philip och prinsessan Sofia kommer att medverka under svarsmiddagen under kvällen den 21 februari. Prins Carl Philip har tidigare bekräftat att han kommer att vikariera för sin mamma drottningen under besöket eftersom hon inte kan vara med under hela resan. Men nu kommer alltså även Sofia in och stöttar familjen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Festen kommer att äga rum på Vasamuseet på Djurgården i Stockholm. Bakom maten kommer både en kanadensisk och en svensk stå, och kvällen kommer influeras av de båda länderna. Dessutom kommer kungligheterna bjudas på artistframträdanden från artister med koppling till Kanada.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons