Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias hemliga utseende-knep: ”Knappt man känner igen henne”

16 maj, 2022, 18:00 

Prinsessan Sofia har ett mycket fiffigt knep för att alltid överraska och imponera när hon dyker upp i olika sammanhang!

Annons
Prinsessan Sofias 5 bästa outfitsBrand logo
Prinsessan Sofias 5 bästa outfits

Ända sedan det romantiska prinsbröllopet den 13 juni 2015 har prinsessan Sofia varit en självklar och enormt uppskattad medlem av kungafamiljen.

Under de sju år som gått sedan dess har Sofia och Carl Philip dessutom hunnit få tre underbara söner – prins Alexander, 6, prins Gabriel, 4, och prins Julian, 1.

Det senaste året har Sofia varit mammaledig med minstingen Julian, men under de senaste månaderna har hon genomfört fler och fler kungliga uppdrag – både på egen hand och tillsammans med andra medlemmar av kungafamiljen.

Prinsessan Sofias hemliga utseende-knep

En sak som Sofia blivit känd för är att hon alltid lyckas överraska med nya looks. Både när det kommer till kläder, men framförallt när det kommer till hennes frisyrer.

Annons

När Sofia och Carl Philip dök upp i Annexet i januari i år, för att se föreställningen ”Fira demokratin – 100 år”, chockade prinsessan alla med sin coola pannlugg!

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip anländer till Annexet för "Fira demokratin - 100 år".
Sofia har blivit känd för att experimentera med olika frisyrer!

Bara några veckor därpå hade luggen omvandlats till en gardinlugg, som Sofia visade upp vid invigningen av Avicii Experience i Stockholm.

Nästa överraskning kom när Sofia, Silvia och Carl Philip träffade brittiska prinsessan Beatrice och maken Edoardo Mapelli Mozzi på Kungliga slottet i samband med World Dyslexia Assembly Sweden i slutet av april.

Då hade Sofia nämligen lagt ljusa slingor i håret – som en riktigt fräsch och vacker detalj inför sommaren!

Prins Carl Philip, drottning Silvia och prinsessan Sofia samt prinsessan Beatrice med maken Edoardo Mapelli Mozzi poserar för ett gruppfoto i samband med Dyslexiforum (World Dyslexia Assembly Sweden) på Stockholms slott.
Så fräscht med ljusa slingor inför sommaren!

Sofias utseendeförändring: "Knappt man känner igen henne"

Prinsessans knep för att alltid se lite extra piffig ut är helt enkelt att ändra frisyren så ofta som möjligt!

Svensk Dams expertreporter Ellen Myrgård Lindén har följt Sofia i många år, och kommenterar nu prinsessans fiffiga knep:

– Prinsessan Sofia är en av få kungligheter som verkligen varierar sin frisyr. Rak lugg ena dagen, gardinlugg andra och veckan därpå – blonderade slingor! Det är ovanligt att se kungligheter förändra sitt utseende så mycket på så kort tid. Ibland, när Sofia dyker upp på kungliga uppdrag, är det knappt man känner igen henne.

Annons