Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Sofias hemlighet nu ute – hjälpte till att hålla tyst i över ett år

17 jan, 2024, 17:00 
Louise Wibergh Lenti

Det är prinsessan Sofia man ska vända sig till om hemligheter ska hållas.

Annons
Underbara baby-yran i familjen Hellqvist!Brand logo
Underbara baby-yran i familjen Hellqvist!

Prinsessan Sofia är en hejare på att hålla hemlisar. Det blev tydligt inte minst under Sofia och Carl Philips bröllop då hon överraskade sin nya make med en riktig kärleksgåva.

Mitt under middagen tog hon micken och berättade att hon skrivit några ord som hon ville dela. Då dyker Molly Sandén upp och sjunger låten ”Från mig till dig” ackompanjerad av Danny Saucedo på piano och Marika Willstedt på cello. Låten hade skrivits av Sofia, Danny och Molly som träffats vid flera tillfällen innan bröllopet under ett stort hemlighetsmakeri.

Och det stannar inte där.

Fler hemligheter med Danny Saucedo

Sofia har även en annan hemlighet med Danny Saucedo som fortfarande inte blivit känt. Danny har ett prank-program där han busar med kända profiler och utsätter dem för practical jokes. Han har tidigare kontaktat Sofia då han ville att hon skulle hjälpa honom att få med Carl Philip i programmet.

Annons

– Hon var skitsugen på att få busa med honom, men det gick inte, säger Danny till Svensk Dam och förklarar att hovet tyvärr sa nej.

Danny har fortfarande en förhoppning om att programmet ska bli av och därför har varken han eller Sofia har läckt vad för typ av bus som prinsen skulle utsättas för.

Senaste hemligheten ute

Häromdagen kom det fram att Sofia hållit ännu en hemlighet – i över ett år!

Den här gången rörde det däremot inte Danny utan hennes egen familj. En av hennes systrar för att vara mer exakt. Vi har nyligen fått veta att Sofias syster Lina Hellqvist väntar sitt andra barn, dottern Ellie kommer att få en lillasyster i maj och lillprinsarna Alexander, Gabriel och Julian kommer att få ännu en kusin.

Annons

Under tisdagen kunde Svensk Dam avslöja den stora hemligheten att Sofia och Carl Philips lillprinsar har ännu en kusin som omvärlden inte vetat om!

Sofias lillasyster, Sara Hellqvist, blev mamma för första gången tillsammans med sin brittiske make Martin Bailey till lille James för 17 månader sedan. Sara och Martin har bott i Tyskland i två år men flyttade hem till Stockholm igen i höstas. James föddes därför i Berlin vilket kan vara en av anledningarna till att födseln gått under radarn.

Sofia har givetvis fått träffa sin systerson men har hållit en låg profil.

Sara Hellqvist, Lina Hellqvist och prinsessan Sofia, julkonsert 2016
Systrarna Hellqvist samlade! Sara Hellqvist, Lina Hellqvist och prinsessan Sofia. Här vid en julkonsert i Storkyrkan i Stockholm 2016.

Foto: TT

Annons