Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias hyllning till Carl Philip – avslöjar framtiden för barnen

11 nov, 2019, 15:36 
Prins Alexander och prins Gabriel har klivit ut ur Kungahuset – men nu står det klart att vi kommer att få följa dem ändå.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är många som undrar vad omdaningen av Kungahuset ska betyda för prins Carl Philip, 42, och prinsessan Sofia, snart 35 – och kanske har vi nu fått åtminstone en del av svaret på den frågan. I går publicerade de ju en bild från sitt Fars Dags-firande på Instagramkontot Prinsparet, och det var inte vilken bild som helst som de la ut:

Att Sofias och Carl Philips småprinsar syns på bilden tolkas på flera håll som ett tydligt tecken på att de kommer att fortsätta bjuda på bilder på sina barn – trots att de nu är att betrakta som ”vanliga”. Något som Expressen var först med att uppmärksamma.

Platsen som Sofia och Carl Philip valde för att hylla prins Carl Philip var Fjärilshuset i Hagaparken, bara några hundra meter från Victorias och Daniels Haga slott.

Fjärilshuset i Hagaparken.
Fjärilshuset i Hagaparken.

Där fick prins Gabriel, 2, och prins Alexander, 3, rusa runt i de stora tropiska växthusen och spana in de fritt flygande fjärilarna. Vädret ute var inte det bästa, med iskallt regn, men inne i Fjärilshuset var det 25 grader varmt.

Annons
Detta var inte första gången som Fjärilshuset fick kungligt besök, grannarna från Haga slott, självaste kronprinsessfamiljen, är nästan stammisar.
Prinsessan Sofia med prins Alexander och prins Gabriel och hunden Siri.
Prinsessan Sofia med Alexander och Gabriel och hunden Siri.

Foto: TT, Linda Broström/Kungl. Hovstaterna, Instagram.

Annons