Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias lunchkupp – överraskade alla

21 feb, 2017, 15:55 
Margareta
Väldigt roligt av henne och prinsen.
Annons
Sofia-carl-philip-ibl

Det stod varken i hovets kalender eller i programmet men under statsbesökets lunch tidigare i dag dök prinsessan Sofia och prins Carl Philip plötsligt upp!

Paret anlände till Stockholms stadshus strax före lunch och togs emot på trappan utanför Stadshuset. Väl på plats inne i den pampiga lokalen mötte de upp kungaparet och det kanadensiska generalguvernörsparet. Kungen och drottningen har ett späckat schema med sina besökare från Kanada, och Sofia och Carl Philip fortsätter stötta kungaparet från och till. Paret kommer även att medverka under svarsmiddagen senare i kväll, vilket ni kan följa minut för minut på svenskdam.se.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-carl-philip-ibl3

Prinsessan Madeleine och Chris, som var med under statsbesökets första dag, kommer däremot inte att representera kungafamiljen under dagen. Enligt hovet har paret andra åtaganden.

Av Margareta Gotthardsson

Foto IBL

Annons