Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias mysiga adventshälsning – kika in i hemliga rummet på Villa Solbacken!

04 dec, 2022, 09:10 
Prinsessan Sofia och hemmet villa Solbacken

Wow – en liten inblick i prinsparets fina hem!

Annons
Kungafamiljens ALLA hem!Brand logo
Kungafamiljens ALLA hem!

Julen smyger sig på, och det är redan andra advent! Julen är ju en riktig familjehögtid, men för våra kungligheter innebär det inte per automatik att de har tid att slappa framför brasan.

Men prinsessan Sofia har fått sig lite ledighet med barnen – och delar en fin julhälsning!

Prinsessan Sofia får fira utan prins Carl Philip

Enligt den kungliga kalendern har Carl Philip tyvärr inte fått ledigt för julmys med familjen hemma på Villa Solbacken. Han befinner sig nämligen i Kristinehamn för en nyinvigning av Bergslagens artilleriregemente.

Annons

Sofia passar däremot på att dela en bild på parets gemensamma Instagram, och den är full av julstämning! Prinsfamiljen är ute i god tid och har redan plockat in och dekorerat julgranen – dessutom kikar en liten tomtenisse fram!

"Glad andra advent! 🕯🕯🧡" Skriver prinsessan som säkerligen spenderar dagen med barnen Alexander, 6, Gabriel, 5 och Julian,1,5.

Det finns inte alltför mycket bilder från prinsparets lite anonyma hem Villa Solbacken på Djurgården, så prinsessan bjuder på en härlig inblick. Och vem har glömt den tredje advent 2020 när vi fick en ännu mer generös tjuvtitt på det mysiga huset, med en urgullig videohälsning!

Annons
Prinsessan Sofia, prins Carl Philip och sönerna prins Gabriel och prins Alexander hälsar en glad trejde advent 2020.
Såhär såg det ut 2020, och visst saknas någon? Prins Julian gömmer sig ju i magen!
Tre julstrumpor i prins Carl Philip och prinsessan Sofias hem, med namnen Alexander, Gabriel och Siri
Julstrumporna hängde redo för Alexander, Gabriel – och hunden Siri!
Annons


Stor vecka väntar för kungafamiljen

Prins Carl Philip är inte den enda som är uppbokad på jobb under söndagen. Kungaparet befinner sig i Uppsala för att närvara vid högmässa med ärkebiskopsmottagning.

Imorgon kallar dessutom plikten för prinsessan Sofia igen, och Carl Philip kommer hem till Stockholm igen. Kanske hinner han hem redan ikväll, och får dricka glögg och äta pepparkakor med familjen.

Tillsammans har de nämligen möte på slottet, och det är Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias stiftelse som står i fokus.

Och tänk vad härligt att Sofia får mysa lite med barnen, nu väntar ju en fullspäckad Nobel-vecka för kungafamiljen! Det är ju årets höjdpunkt, och det gäller att batterierna är laddade för alla festligheter och spännande möten.

Redan på tisdag drar första Nobel-relaterade jobbuppdraget igång, och sedan blir det storslaget firande i helgen – och vi får äntligen se hur årets klänningar ser ut!

Prinsessan Sofia i en blå klänning under Nobel 2019
Sofias klänning 2019, och vem vet, kanske blir det blått i år igen?

Foto: TT

Annons