Sofias nya bild på Alexander och Gabriel – från privata semestern

08 jul, 2020, 10:01 
AvEmma Sanderberg
Sofias privata bild på sönerna
Annons

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia satsar, som så många andra, på “hemester” nu i och med pandemin som härjar. Eftersom prinsparet inte kan åka till sitt älskade Sainte-Maxime i sommar, berättade de häromveckan på Instagram att de istället kommer att dela med sig av sina smultronställen runtom i Sverige.

Den 4 juli fick vi ta del av prinsparets första sommartips. Då visade de upp härliga bilder på sig själva och barnen när de besökte Bergs gård som ligger strax utanför Trosa i Sörmland. Och redan nu, bara fyra dagar senare, delar de med sig av sitt andra smultronställe!

Recept.se Nyhetsbrev

Familjen har nämligen åkt till Nynäs naturreservat. När äldste sonen, Alexander, döptes fick han en symbolisk dopgåva av hertigdömet Södermanland. Gåvan var en tillgänglighetsanpassad utsiktsplats i naturreservatet och nu är alltså prinsen där och får uppleva den vackra utsikten.

“Vi rekomenderar platsen varmt!”, skriver Carl Philip och Sofia på sitt Instagramkonto.

Annons

Denna gång tipsar dem om utsiktsplatsen i Nynäs naturreservat som prins Alexander fick som en symbolisk dopgåva av Södermanland, som Alexander är hertig över.

Annons