Sofias oberäkneliga beteende – hände på midsommar

Sofias oberäkneliga beteende – hände på midsommar

Foto: TT/Skärmdump, Prinsparets Instagram

Prinsessans beteende väcker en del frågetecken...

Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!
1:00

Efter reklamen: Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!

(1:00)

Slå på ljud

Sillen är uppäten och blomsterkransarna har vissnat, nu är midsommarhelgen över! En varm, och lång helg, där många fick tid till att umgås med familjen och samla krafterna är förbi.

Detsamma gällde för vår kungafamilj, som ständigt är på resande fot. Men prinsessan Sofias agerande under midsommar väcker lite frågetecken om hur midsommarfirandet egentligen var.

Kungafamiljens midsommar

I år firade kungafamiljen midsommar allihopa samlade på Solliden på deras älskade Öland, enligt uppgifter till Svensk Dam. Hovets informationschef Margareta Thorgren var mer sparsam på detaljer om familjens firande.

– De firar privat. Men det blir ett traditionsenligt midsommarfirande, säger hon till Svensk Dam.

Årets midsommarhelg var också extra speciell, det är första gången på oerhört länge som alla är samlade! Ja, till och med Florida-gänget, Madeleine, Chris och barnen var på plats. Tänk vad härligt att få samlas allihopa, och det i ett vackert soligt sommar-Sverige!

Märkliga beteendet

Ett sådant ovanligt tillfälle hade man gärna sett alla sexton samlade på bild, med strålande leenden i vackra blomsterkransar. Man hade i alla fall kunnat tänka sig att Instagram-proffset Sofia skulle uppdaterat prinsparets Instagram med en härligt somrig bild.

Det gjorde hon nämligen förra året, och även året innan delade hon en bild på småprinsarna Alexander och Gabriel. Det var ingen renodlad midsommarbild, men en tjusig sommarhälsning. Men i år uteblev hon!

Årets firande verkar onekligen ha blivit privat, eftersom vi inte fått se något alls av familjen under helgen. Förhoppningsvis blev det en minnesvärd helg tillsammans, kanske speciellt för alla åtta kusiner som äntligen fick leka med varandra igen.

Såhär såg det ut 2021:

Och såhär såg det ut 2020:

Ett tillbakakast i tiden – prinsparets vackra bild 2017!

Foto: TT/Instagram