Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips beslut inför nyår: Har lämnat Marie och Erik – här firar de

31 dec, 2022, 16:30 
Indra Nordemar

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia har lämnat Dalarna och nu står nyårsfirande på schemat!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kungens ärliga ord om Sofia – inför alla!Brand logo
Kungens ärliga ord om Sofia – inför alla!

Det har varit några hektiska dagar för prins Carl Philip och prinsessan Sofia den senaste veckan, så som det kan vara för många under juletider.

Ledigheten började med födelsedagsfirande för drottning Silvia på slottet den 23 december. Dagen efter, på dopparedan, begav de sig till Älvdalen för att fira jul med Marie och Erik Hellqvist. Och med Alexander, Gabriel och Julian blev det gissningsvis inte en alltför stillsam julhelg.

Och nu har de begett sig igen. Svensk Dam kan nu avslöja var prinsparet och småprinsarna kommer fira in det nya året.

Prinsparets beslut för barnen

Att åka skidor under vinterhalvåret är sedan gammalt inom kungafamiljen. Kungen och drottning Silvia äger ett stort fritidshus i Storlien, Åre, och dit tog de med sina barn i åratal.

Annons

Nu har de alla egna familjer, men de för traditionen vidare till sina barn. Ja både kronprinsessan Victoria och Carl Philip tar ofta med sig sina respektive familjer upp till Åre. Vilket är var prinsfamiljen även kommer fira nyår!

Sofias och Carl Philips nyårsafton

Enligt uppgifter till Svensk Dam har Carl Philip, Sofia och deras tre söner under dagen setts på Timmerstugan, en populär restaurang i Åre.

Var kvällen bär av och tolvslaget skålas in är däremot okänt. Men vem vet, kanske samlas de i Storlien. Kungaparet fick ju inte fira jul med sin son, svärdotter och sina barnbarn, så kanske blir det ett nyrår ihop i stället!

Foto: TT

Annons