Sofias och Carl Philips hemliga gömställe – visar privata bilder

Sommaren 2020 blir minst sagt annorlunda. Carl Philip och Sofia tvingas bryta traditionen att åka ner till Sainte-Maxime, men de satsar istället på en lyckad semester i Sverige!

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia satsar, som så många andra, på “hemester” nu i och med pandemin som härjar. Eftersom prinsparet inte kan åka till sitt älskade Sainte-Maxime i sommar, berättade de häromveckan på Instagram att de istället kommer att dela med sig av sina smultronställen runtom i Sverige.

Och nu visar familjen upp sitt första smultronställe! Deras första sommartips blir Bergs gård som ligger strax utanför Trosa i Sörmland. På Instagram beskriver prinsparet gården som “en plats där det finns något för hela familj”.

På de sju bilderna som paret delar med sig av syns Carl Philip och Sofia njuta av sommaren tillsammans med barnen Alexander, 4, och Gabriel, 2. De cyklar, hoppar studsmatta, dricker äppelmust och tittar på kaniner. Vilket otroligt roligt initiativ att få följa med på ett hörn under prinsfamiljens semester!

Sofias och Carl Philips smultronställen

De tidigare åren som Carl Philip och Sofia delat med sig av sin vardag på Instagram har de i början av juli skickat en sommarhälsning till sina följare för att sedan ta en paus från inläggen fram till sensommaren, men i år får vi alltså följa med och se vad de hittar på! Spännande att se vad nästa smultronställe blir.