Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sofias och Carl Philips lycka på Villa Solbacken – är som man trott!

21 maj, 2024, 06:00 
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Ett riktigt glädjebesked kring prins Carl Philip och prinsessan Sofia – det är som man trott!
Annons
Här fångas Sofia och Carl Philip på film – mitt i stan!Brand logo
Här fångas Sofia och Carl Philip på film – mitt i stan!

Nio år har gått sedan prins Carl Philip och prinsessan Sofia sa "ja" till varandra. Sedan dess har vi fått följa deras fina relation.

Ja, prinsparet tillhör den relativt lilla skaran kungligheter som helt öppet kan visa sin kärlek för varandra, även ute på fältet.

Samtidigt finns det såklart delar av relationen som vi inte nås av, som sker bakom lyckta dörrar. Men nu har vi fått en oväntad glimt – som avslöjar en hel del!

Misstankarna om Carl Philip och Sofia

Prinsparet är kända för att ha en fysisk relation där det inte är ovanligt att se en kärleksfull hand på en rygg eller handhållning.

Som Svensk Damtidning mångåriga reporter Ellen Myrgård förklarar det:

– Carl Philip och Sofia har en relation som bygger mycket på närhet och gulliga komplimanger. De tillhör en helt annan generation om man till exempel jämför med kungaparet – som sällan tar i varandra vid officiella programpunkter.

Annons

Prinsen och prinsessan är också kända för att utbyta kärleksfulla blickar med varandra där kärleken riktigt lyser igenom:

Prinsessan Sofia tittar på prins Carl Philip och ler
När prinsparet närvarade vid konserten "Jul i Vasastan" i december tittade Sofia på sin make med oerhörd kärlek, precis som hon brukar. Foto:Claudio Bresciani/TT

Så allt pekar på att prinsparet har en väldigt ömsint relation, och nu får vi se att det även gäller digitalt!

Nya fina avslöjandet om prinsparet

Ja, nyligen såg ett ögonvittne som pratat med sajten Hänt prinsessan på ett populärt lunchställe på Östermalm och när Sofia tog upp sin mobil kunde källan notera något väldigt gulligt:

– Alla som stod bredvid henne såg att det stod Carl Philip på displayen och så började de skriva med varandra. Det kändes så fint på något sätt, älskvärt att de är så vanliga och försöker få ihop vardagen som alla andra, säger ögonvittnet till Hänt.

Inte bara det, källan kan även avslöja vad prinsen heter i prinsessans telefonbok, vilket är "Carl Philip" följt av ett rött hjärta.

Så det är precis som man trott – prinsparet har en otroligt varm och kärleksfull relation, både i hemmet Villa Solbacken och när det kommer till deras mobil-kommunikation!

Foto: TT

Annons