Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul - tillsammans med Molly Sandén

Sofias och Carl Philips mysiga uppladdning inför jul - tillsammans med Molly Sandén

Paret firar på ett speciellt sätt.
carl-philip-sofia-ste

Det lackar mot jul. Och några som laddar upp ordentligt inför julafton, juldagen och annandagen är Carl Philip och Sofia. Redan i dag kickar de faktiskt igång med ett av alla julfiranden. I kväll, klockan 19:00, närvarar de vid konserten “Jul i Gamla stan” i Storkyrkan i Stockholm.

Evenemenagen är utsålt sedan länge och bland de medverkande artisterna märks namn som Linda Lampenius, Molly Sandén och Gladys del Pilar.

Sofia och Carl Philip är ju goda vänner med Molly Sandén och att fira in julen tillsammans och lyssna till hennes fantastiska röst är förstås något extra.

“Fredrik Benedict, Molly Sandén & världsviolinisten Linda Lampenius bjuder för 6:e året återigen in till en musikalisk resa genom julens traditionella och moderna julsånger. Tillsammans med fantastiska musiker, kören Laudes och souldrottningen Gladys Del Pilar som gästartist, kommer det att bli en oförglömlig musikalisk vinterafton i huvudstadens vackra Gamla Stan. Kören Laudes medverkar under ledning av Per-Henrik Holgersson. Kapellmästare är Jonas Gidberg”, skriver Biljettforum om konserten.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.